Mälestusvõistlused tõid spordisaali puupüsti täis

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaugushüppevõistluste ajal pidid tagumise rea pealtvaatajad pingutama, et võistlusi näha.
Kaugushüppevõistluste ajal pidid tagumise rea pealtvaatajad pingutama, et võistlusi näha. Foto: Urmas Luik

Läinud aasta eelviimasel päeval Pärnu spordikooli kergejõustikuhallis juba kümnendatel Karel Leetsari mälestusvõistlustel saavutati mitu suurepärast tulemust, kuid tippmarkidest rohkem heameelt pakkus korraldajale tõsiasi, et saali kogunes nii palju­ pealtvaatajaid.

“Võistlused võib lugeda igati kordaläinuks: tagasiside on olnud vaid positiivne, tase oli hea ja võistlejaid palju,” võttis võistluste korraldaja Romet Mihkels kokku. “Kuid eriline oli tänavu see, et pealtvaatajaid oli väga palju rohkem kui eelnevatel aastatel.”

Tõepoolest, lindiga piiratud kaugushüppesektor oli rahvast pungil ja kõik istekohadki hõivatud. Kui soovisid mõõduvõttu jälgida, tuli kikivarvul küünitada. Saalis valitsesid meeldivad emotsioonid. Sportlased palusid mitmel korral rahvast rütmi kaasa plaksutama ja publik täitis käsku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles