Kuulake: The Belka avaldas laulu suusasõpradele

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ansambel The Belka ja selle liider Ivo Orav (keskel).
Pärnu ansambel The Belka ja selle liider Ivo Orav (keskel). Foto: Danel Rinaldo

Hoolimata viletsast suusailmast avaldas ansambel The Belka täna loo "Suusatants", andmaks Eesti suusalembestele rokisõpradele pikema liu ja karmima kiiruse.

"Norrakad võivad ju süstida ennast täis millega tahes, meie võtame ikka verivorsti, viina, seapekki ja sellest tuleb meie legendaarne eestlaslik hoog suusaradadel," jagas sopasest suvepealinnast tervitusi The Belka liider ja loo autor Ivo Orav.

Autori arvates läheb rahvuslikku spordiala harrastavail kohalikel suusahiiglastel nende lugu vaja iseäranis siis, kui tuleb piki poriseid nõlvu rühkida.

Ansambel The Belka tegutseb aastast 1994 ja on välja andnud kolm albumit. Orav tõusis muusikataevasse Vennaskonna trummarina ja on osalenud eri ansambleis, sealhulgas The Tuberkuloitedis kitarristina. Orava lugusid on plaatidel esitanud teiste seas Lauri Saatpalu ja Väikeste Lõõtspillide Ühing.

Viimatine singel, mille Pärnu punt välja andis, kandis nime "Lunastaja".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles