Töötu Heiki Mägi ennustab talitustele lühikest iga (2)

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Inimestele, kes kogu taasiseseisvusaja on riiki teeninud ja üles ehitanud, ei öeldud isegi aitäh,” möönis arengu- ja planeeringuosakonna kauane juhataja Heiki Mägi maavalitsuse viimasel tööpäeval, 29. detsembril 2017 tühjas kabinetis.
“Inimestele, kes kogu taasiseseisvusaja on riiki teeninud ja üles ehitanud, ei öeldud isegi aitäh,” möönis arengu- ja planeeringuosakonna kauane juhataja Heiki Mägi maavalitsuse viimasel tööpäeval, 29. detsembril 2017 tühjas kabinetis. Foto: Urmas Luik

Kauaaegne Pärnu asemaavanem, arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Heiki Mägi on nagu enamik tema seniseid kolleege 1. jaanuarist töötu. Just see kuupäev riigi suurjuubeli aastal läheb ajalukku maavalitsuste asendamisega regionaalhalduse talitustega.

Ajalooline on päevgi, mil riigikogu võttis vastu maavalitsuste tegevuse lõpetamisest tulenevate seaduste muutmise seaduse. See kuupäev oli 14. juuni 2017, mil möödus 76 aastat eestlaste juuniküüditamisest.

Heiki Mägi, mida te tegema hakkate? Vaba aega on teil nüüd ju palju käes.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles