Kilingi-Nõmmet ootavad Eesti suurimad torutööd (1)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarde Kommunaali juht Morten Aasaroht tõdes, et tema tööajal on kohalikud just kehva veevärgi tõttu talle kõige rohkem küsimusi esitanud.
Saarde Kommunaali juht Morten Aasaroht tõdes, et tema tööajal on kohalikud just kehva veevärgi tõttu talle kõige rohkem küsimusi esitanud. Foto: Mailiis Ollino

Mitukümmend aastat vana või olematu veevärk pea pooles Kilingi-Nõmmes ajakohastatakse selle aasta jooksul, samuti ehitatakse kevadeks valmis linna uus reoveepuhasti. Tegemist on arvatavasti valla lähiajaloo ühe suurema ja olulisema investeeringuga.

“Tihedad avariid, katkestused ja nii edasi – senine veevärk on ajast ja arust,” nentis valla kommunaalettevõtte Saarde Kommunaal juhataja Morten Aasaroht.

Suur osa Kilingi-Nõmme elanikest on aastakümneid pidanud leppima veega, mis pärineb eelmisel sajandil paigaldatud torudest. Peale selle pole ühel linnaosal veevärki üldse välja ehitatud: niipea, kui suvel kaevud tühjaks kuivavad, pole osal inimestest puhast vett kuskilt saada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles