Eesti koondise hea nime eest seisavad Pärnu vollepoisid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koondise abitreener Toomas Jasmin.
Koondise abitreener Toomas Jasmin. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu võrkpallurid on Eestis esirinnas. Kinnitust sellele annavad täna algavad Euroo­pa U18 meistrivõistluste valikmängud, kus Eesti noortekoondisse kuulub koguni viis suvepealinna tulevikulootust, kellest nelja usaldab pärnakast peatreener Toomas Jasmin põhikoosseisu.

Eile hommikupoolikul oli peatreener Jasmini hääl telefonis unine, kuna just oli seljataha jäänud pikk lennureis ja bussisõit Saksamaale Grünheidesse. “Uskumatu koht: olümpia- või spordikülake keset metsa, täielik vaikus ja eemal tsivilisatsioonist,” iseloomustas Jasmin ideaalseid võistlustingimusi. “Kõik on käe-jala juures, saame keskenduda vaid spordile.”

Meie U18 poisid hakkavad võistlema pileti eest 7.–18. aprillini Tšehhis ja Slovakkias toimuvale finaalturniirile. Mõlemad korraldajad on koha finaalturniiril taganud, üle­jäänud 28 meeskonda on jaotatud seitsmesse alagruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles