Pärnus sütib jõulu­kuuskedest tuleskulptuur

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnus lõpeb täna linlaste jõulukuuskede kogumine, et teha neist homme kesklinnas tuleskulptuur.

Linnaelanikud, kes soovivad oma kuusega toetada ürituse toimumist, saavad enda pühadepuu jätta Oja bussipeatuse juurde, Raba ja Oja tänava nurga poe ette platsile, Rohelise ja Kuldse Kodu tänava nurgale, Uus-Sauga 38a esisele haljasalale, Vana-Sauga bussipeatusse, Suur-Jõekalda 10 esisesse jõeäärsesse parklasse, Kesklinna silla kõrvale Kalda tänava parklasse, Side­­ tänava ja Tammsaare puiestee nurgale, Liiva ja Kooli tänava nurgale, Kastani tänava ja Riia maantee nurgale Konsumi-tagusesse parklasse, Mai bussipeatusse Mai 23 ette haljasalale, Metsa 15 kõrvale haljasalale kunagise Mai turu vastas, Mai ja Papiniidu tänava nurgale Papiniidu 27 kõrval, Mai 24 taha tühermaale Koidu­la gümnaasiumi aia ääres­.

Kuuski saab kogumiskohtadesse viia täna keskpäevani. Kui kuused on kogumispaigast juba minema viidud, palutakse sinna enam kuuski mitte jätta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles