Lääne prefektuuris alustavad tööd kiirreageerijad

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirreageerija on politseinik, kes on saanud lisaväljaõppe ja -varustuse, tegutsemaks ohtlikes olukordades.
Kiirreageerija on politseinik, kes on saanud lisaväljaõppe ja -varustuse, tegutsemaks ohtlikes olukordades. Foto: Lääne prefektuur

Üleeile kogunesid Pärnusse nii üksteise kui töötingimustega tutvuma Lääne prefektuuri kiirreageerijad, kes pärast neljanädalast väljaõpet hakkavad teenindama prefektuuri kuut maakonda.

Lääne prefektuuri operatiivkeskuse juht Sander Peremees ütles, et tegemist on täiesti uue politseiüksusega Lääne prefektuuris. “1. jaanuarist sai selle loomine ja arendamine alguse ja praegu hakkab piirkonnas tööle 13 kiirreageerijat,” rääkis ta.

“Kiirreageerija on politseinik, kes on saanud lisavälja­õppe ja -varustuse, tegutsemaks ohtlikes olukordades,” selgitas Peremees. “Kiirreageerijate peamised ülesanded on reageerida erakorraliste väljakutsete puhul, ohtlike kurjategijate kinnipidamisel ja vajaduse korral osaleda masside ohjamisel.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles