Škoda Octavia naudib kuninga staatust

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Møller Auto Pärnu esinduse juhataja Raido Lembit usub, et juba mitu aastat loorbereid lõiganud Škoda Octavia võlub autoostjaid tänavugi.
Møller Auto Pärnu esinduse juhataja Raido Lembit usub, et juba mitu aastat loorbereid lõiganud Škoda Octavia võlub autoostjaid tänavugi. Foto: Mailiis Ollino

Nii Pärnus kui mujal Eestis valitses mullu uute autode müügitabelit Škoda Octavia, mida soetati ligemale kolmandiku võrra rohkem kui ühtki teist mudelit.

Pärnu piirkonna ametlikud esindused müüsid eelmisel aastal 1645 uhiuut sõidukit. Automarkidest paiknes müügitabeli tipus Volkswageni mudelivalik, sõiduautodest läksid enim kaubaks Škodad ja tarbesõidukeist Citroënid.

Pärnu 11 autosalongi, milles esindatud 27 marki, müüsid mullu 1358 sõiduautot ja 287 tarbesõidukit. Seda on 182 võrra rohkem kui 2016. aastal ja teeb aastaseks kasvuks 12,4 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles