Galerii: Pärnu Sadam kooris TTÜ-lt kolmanda skalbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Sadama korvpallimeeskond näitas kodusaalis Eesti meistriliiga mängus Tallinna Tehnikaülikooli vastu kindlat mängu ja sai tabelisse magusa kümnepunktise võidu.

Pärnu Sadam võitis avaveerandi 24:14 ja oli poolajaks ees 46:31. Kolmandal veerandil hoiti eduseisu ja viimasele lühikesele vaheajale mindi juba 21punktise edumaaga: 67:46. Viimasel veerandil lasti vastane lähemale, kuid lõpusireeni kõlades oli tablool kindel, 74:64 võit.

Kolmest omavahelisest mängust TTÜga on pärnakad võitnud kõik.

Pärnakate suurim korvikütt oli 17 punktiga Mihkel Kirves. Karl-Martin Kase ja Saimon Suti kontole kogunes 12 punkti. Sutt sai kätte üheksa lauapalli. Karl-Johan Lipsu saagiks langes seitse lauapalli.

TTÜ resultatiivseim oli 11 punktiga Levi Martin Giese.

Pärnu meeskond oli parem pea igas elemendis. Pärnakate visketabamuseks kujunes 44, vastastel 33 protsenti. Resultatiivseid sööte tegid pärnakad 17, TTÜ mängijad 14. Kiirrünnakutest saavutas Pärnu Sadam kuus punkti, vastased jäid selles arvestuses nulli peale. Pallikaotusi kogunes Pärnu meeskonnal 13, TTÜ-l 14. Lauapallide hankimisel oli veidi parem pealinna meeskond (40-38).

Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula jäi oma hoolealuste esitusega igati rahule. „Kaitses oli hea mäng. Mängijad täitsid kokkulepitud plaani ja mul ei tekkinud kordagi kahtlust, et võiksime kaotada,” ütles ta. 

Pärnu Sadamal on 14 mängust kuus võitu, millega asub liigatabelis kaheksa meeskonna seas viiendal kohal.

Järgmisel reedel lähevad pärnakad meistriliigas võõrsil vastamisi Tartu Ülikooliga. Enne seda mängitakse kolmapäeval Balti liigas kodus Liepajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles