"Huvitav teadus" kutsub õpilasi võistlema

, Pärnu Koidula gümnaasiumi huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Koidula gümnaasiumi haridusprogramm "Huvitav teadus" kutsub Pärnu linna põhikoolide õpilasi osalema võistlusmängude-viktoriinisarjas.

Võistlusmängudest ja õppereisidest koosnev haridusprogramm on mõeldud Pärnu põhikoolide vanema astme õpilastele eesmärgiga suurendada õpilaste avastusrõõmu ja ettevõtlikkust, samuti huvi teaduse ja tehnoloogia vastu.

"Huvitav teadus" koosneb neljast võistlusmängust-viktoriinist, mis saavad teoks jaanuarist märtsini.

Alustatakse mänguga, mis keskendub ettevõtlusele ja majandusele, edasi kogunevad võistkonnad sotsiaal- ja humanitaarainetes jõudu katsuma.

Märtsis on mängud loodusainetes ja sarja lõpetab mõõduvõtt matemaatikas-füüsikas.

Kevadel toimuvad harivad õppereisid Tallinna ja Tartusse.

Osalema on oodatud kuueliikmelised võistkonnad. Liikmed võiksid olla kõikidel võistlusmängudel samad. Ühest koolist tohib osaleda mitu võistkonda.

Oma teadmised saab panna proovile 18. jaanuaril ettevõtluses ja majanduses, 1. veebruaril ajaloos ja ühiskonnas, 15. veebruaril bioloogias, keemias ja geograafias ning 15. märtsil matemaatikas ja füüsikas.

Mängud toimuvad Koidula gümnaasiumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles