Koidula kooli õpilased särasid rahvusvahelisel online-võistlusel

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula gümnaasiumi G2A klassi õpilane Mihkel Õun saavutas rohkem kui 17 000 osalejaga võistlusel online-võistlusel Best In English neljanda koha.
Pärnu Koidula gümnaasiumi G2A klassi õpilane Mihkel Õun saavutas rohkem kui 17 000 osalejaga võistlusel online-võistlusel Best In English neljanda koha. Foto: Erakogu

Pärnu Koidula gümnaasiumi G2A klassi õpilane Mihkel Õun saavutas üle 17 000 osalejaga online-võistlusel Best In English neljanda koha.

Võistlusel oli osalejaid 29 riigist ja 750 koolist – kokku 17 612 õpilast. Testi maksimumpunktide arv individuaalarvestuses oli 98. Õun kogus 97 punkti, tulles nii kogu võistluse arvestuses neljandale kohale.

Best in Englishil osales Koidula koolist ligemale 50 õppurit. Koolide arvestuses pälvis Koidula gümnaasium 939 punktiga esikoha, edestades kolmandaks tulnud Tartu Hugo Treffneri gümnaasiumi 7,5 punktiga.

Best In English ja Best in Deutsch on ainulaadsed keskkooliõpilaste online-võistlused, mida korraldab Institute for Competencies Development koostöös agentuuriga Czech-us Agency.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles