Kristjan Beljaev kogus välismaistel radadel kiirust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa motomees, Rivermani klubi värvides kihutav Kristjan Beljaev valmistus võistlushooajaks nädalapikkuses treeninglaagris Slovakkia ja Tšehhi ringradadel.

Supersport 600 klassis võistlev Beljaev saavutas Slovakiaringi võidukihutamisel 24 konkurendi seas veenva ülekaaluga esikoha. Madalamad pjedestaaliastmed hõivasid sakslane Wolfgang Schmalisch ja kohalik ringrajaäss Charly Maas.

“Start õnnestus mul suurepäraselt, läksin kohe juhtima,” rääkis Beljaev. “Kolm ringi püsis sakslane mul kannul, kuid siis hakkas ta maha jääma. Finišis oli mu edu lähima jälitaja ees üle kümne sekundi.”

Tšehhis Brno ringrajal kihutas Beljaev kolmanda koha vääriliselt. Sõidu võitis poolakas Mateuz Korobacz ja teiseks tuli taanlane Soren Tilleman.

“Pikka aega kihutasime ühe slovakiga viiendal-kuuendal positsioonil, kuid siis sõitsid kaks meest meie ees kokku ja katkestasid võistluse,” meenutas Beljaev.

“Olin ootamatult kolmandaks tõusnud ja seda kohta hoidsin lõpuni. Kokku startis Brno rajal 44 Supersport-klassi tsiklit,” lisas Beljaev.

Täna kihutab Beljaev Audru ringrajal Eesti lahtiste meistrivõistluste avaetapil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles