Vanalinna kooli õpilane lõunatas välisministriga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välisminister Sven Mikser kutsus Pärnu Vanalinna kooli õpilase Elisabeth Käbini ja ajalooõpetaja Maris Vain-Norrise lõunasöögile.
Välisminister Sven Mikser kutsus Pärnu Vanalinna kooli õpilase Elisabeth Käbini ja ajalooõpetaja Maris Vain-Norrise lõunasöögile. Foto: Erakogu

Eesti välisminister Sven Mikser kutsus silmapaistva essee kirjutanud Pärnu Vanalinna põhikooli 9. klassi õpilase Elisabeth Käbini ja ajalooõpetaja Maris Vain-Norrise lõunasöögile.

Elisabeth osales välisministeeriumi ja Eesti õpilas­esinduste liidu esseekonkursil “Diplomaatia ja rahu”, kus ta saavutas teise koha. Konkursile laekus poliitilistel teemadel üle 30 töö.

“Arutlesime väga paljude poliitiliste teemade üle ja minister rääkis põhjalikult enda tööst,” rääkis Elisa­beth. “See oli minu kooli­vaheaja tippsündmus ning olen väga õnnelik ja tänulik võimaluse eest einetada välisministriga.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles