Andres Sinimeri: Abist keelduvad perevägivalla ohvrid tekitavad politseinikeski ängistust

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1990. aastate algusest politseinikuna töötanud kohaliku jaoskonna juht Andres Sinimeri tõdes, et võtab paljusid asju kergemalt kui mõnigi noorem kolleeg.
1990. aastate algusest politseinikuna töötanud kohaliku jaoskonna juht Andres Sinimeri tõdes, et võtab paljusid asju kergemalt kui mõnigi noorem kolleeg. Foto: Madis Sinivee

Tapmised, peksmised, liiklussurmad – kohaliku politsei tööst ei puudunud nendega seonduv mullugi. Siiski leiab Pärnu jaoskonna juht Andres Sinimeri, et võrreldes mõnegi varasemaga oli äsja lõppenud aasta tunduvalt parem.

Päästa õnnestus mõnigi inimelu. Ehkki aasta alguses esines Pärnu lahel väga palju probleeme hätta jäänud uljaspeadega, ei hukkunud seal keegi. Merepäästjad tõid veekogult ära üle 30 hädalise.

Abivajajaid päästeti metsadestki. Saarde vallas toodi kopteriga tagasi tsivilisatsiooni korraga kaks inimest. "Üks neist oli pea viimase piiri peal," meenutas Sinimeri. "Ta oli tugevalt alajahtunud. Kindlasti oli see päästetud elu."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles