Virumaalane juhib majandit ja valdagi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Meil on väga tugevad spetsialistid nii looma- kui taimekasvatuses,” ütleb OÜ Selja tegevjuht ja Tori vallavolikogu esimees Ahti Kukk.
“Meil on väga tugevad spetsialistid nii looma- kui taimekasvatuses,” ütleb OÜ Selja tegevjuht ja Tori vallavolikogu esimees Ahti Kukk. Foto: Urmas Luik

Osaühingu Selja tegevjuht ja Tori vallavolikogu esimees Ahti Kukk on pärit Ida-Virumaalt. Juhus juhtis põllumajanduse akadeemia zootehnikuna lõpetanud nooruki naasmise asemel kodumaa teise serva.

“Ju ma olen loll ja laisk olnud, et linna pole läinud,” muigab 1993. aastast, OÜ Selja moodustamisest selle eesotsas olev mees.

Niisuguse enesehinnangu annab kohe ümber lükata teadmisega, et osaühing annab laudas, põllul ja toidutares tööd 68 inimesele. Maad on 1650 hektarit ja 600pealise karja keskmine toodang oli mullu 9000 kilo piima lehma kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles