Superkrossi hooaeg avatakse hipodroomil

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krossiautode võidu­kihutamised jäärajal pakuvad köitvaid vaatemänge.
Krossiautode võidu­kihutamised jäärajal pakuvad köitvaid vaatemänge. Foto: Pille Russi

Erki Spordi superkrossi karikavõistluste 26. hooajal võtavad Eesti ja lähinaabrite autosportlased mõõtu kümnel etapil. Sarja esimesed kolm osavõistlust sõidetakse lume- ja jääradadel ning alates aprillist krossiradadel.

“Erinevalt eelmistest aastatest me sel hooajal ringrajale võistlusi ei planeerinud,” rääkis Erki Spordi president Eiki Eriste. “Otsustasime minna tagasi oma juurte juurde ja pakkuda sõitjatele rohkem võimalusi tutvuda Eesti krossiradadega.”

Eriste sõnutsi avatakse hooaeg jaanuaris võidukihutamisega Tallinna hipodroomi ovaalil, veebruaris sõidetakse Raplamaal Ohekatkul ja märtsis Pärnumaal Taalis. Sarja järgmised etapid tulevad Harjumaal Laitse rallipargi rajal, Viljandimaal Tarvastus, Harjumaal Vasalemmas, Raplamaal Ohekatkul, Võrumaal Missos, Jõgevamaal Piiroja rajal ja hooajale pannakse punkt oktoobri esimesel nädalavahetusel Taali krossirajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles