Siserulapargi avamine lükkus jälle edasi

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raba siserulaparki on iga päev ehitanud neli kuni kaheksa inimest. Paar kuud tagasi jäid Pärnu Postimehe fotograafi kaamera objektiivi ette Rasmus Paimre (vasakul) ja Varmo Juurikas.
Raba siserulaparki on iga päev ehitanud neli kuni kaheksa inimest. Paar kuud tagasi jäid Pärnu Postimehe fotograafi kaamera objektiivi ette Rasmus Paimre (vasakul) ja Varmo Juurikas. Foto: Mailiis Ollino

Pärnus kunagisse Raba ujulasse rajatav rulapark on niisama hästi kui valmis. Ometi ei saa seda veel avada. Viimati lubasid linna mulluse kaasava eel­arve ideekonkursi võitjad saada sise­rulapargi valmis eelmise aasta lõpuks. Järjekordsed ootamatused tõmbasid sellele aga pidurit.

Projekti eestvedaja Rasmus Paimre sõnutsi on uus eesmärk avada ekstreemspordikeskus veebruari alguses. Enne tuleb täita tuleohutusnõuded: paigaldada evakuatsiooni- ja paanikavalgustid, ATS-süsteem ja suitsueemaldusluugid. Muidu ei anta kasutusluba.

Rulapark on Paimre jutu järgi täiesti valmis. Peale tuleohutusseadmete paigaldamise on natuke kõpitsemist kõrvalruumides. “Oleme lõpusirgel ja täidame need nõudmised,” kinnitas Paimre. “Enamik on juba täidetud. Üles on vaja panna need luugid ja kõik muu on juba tehtud.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles