Poejooksikud on senini tabamata

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvi­vargad mingit kahtlust müüjate sõnutsi ei äratanud, meenutades pigem tavapäraseid ostlejaid.
Korvi­vargad mingit kahtlust müüjate sõnutsi ei äratanud, meenutades pigem tavapäraseid ostlejaid. Foto: shutterstock.com

Läinud aasta viimastel päevadel lõbustas käputäis Pärnu noori end linna eri kauplustes korvijooksu tehes, praeguseks on juhtumeid lisandunud, kuid vargad on tänini tabamata.

Novembri ja detsembri lõpus kasutasid korvijooksjad eri poodides korduvalt kiirvarguse taktikat: ladusid ostukorvid kaupa täis ja seejärel põgenesid joostes. Sel moel täiendasid pikanäpumehed varu vähemalt neljas kaupluses.

Esimesel korral käisid noorukid novembrikuu laupäevaõhtul sees kaupluslaos Kanpol. Natuke enne üheksat jõudis sealt G4Si juhtimiskeskusesse teade, et kaks noormeest jooksid alkoholi täis ostukorvidega maksmata välja. Kuue minutiga kohale jõudnud turvaekipaaž tegi lähiümbrusele küll tiiru peale, kuid vargaid tabada ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles