Nüüdismuusikapäevadel kantakse ette ühiskunstiteos

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu nüüdimuusikapäevi veab iga aasta jaanuaris eest dirigent ja muusik Andrus Kallastu.
Pärnu nüüdimuusikapäevi veab iga aasta jaanuaris eest dirigent ja muusik Andrus Kallastu. Foto: Urmas Luik

Kui hommikul arutlesid muusikaspetsialistid Pärnu keskraamatukogus oma ettekannetes süviti muusika kompositsioonimudelite üle, siis täna ja homme õhtul pakutakse intelligentset meelelahutust laiemale huviliste ringile.

Täna kell 19 avaneb kultuuriklubis Tempel nüüdismuusikapäevade klubi ja kõlab valitud muusika nüüdismuusikagurmaanidele.

Homme kell 18.15 stardib keskraamatukogu parklast eribuss Massiarru. Vanasse koolimajja loodud loomeresidentsis Massia tuleb kell 19 ettekandele Leonora ja Indrek Palu, Monika Mattieseni, Jaan Malini, Roomet Jakapi, Gerhard ja Hans-Gunter Locki ning Andrus Kallastu muusikalise kompositsiooni töötoas loodud ühiskunstiteos.

Bussile pääsemiseks tuleks huvilistel saata teade e-posti aadressil schoenberg@schoenberg.ee, kõigile üritustele pääseb tasuta.

Pärnu nüüdismuusikapäevade korraldaja Andrus Kallastu jutu järgi keskenduvad töötubades osalenud muusikud tänavu kompositsioonimudelitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles