Nüüdismuusikapäevad kestavad

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu nüüdismuusika päevade raames esitlesid eile kultuuriklubis Tempel heli- ja vokaalloomingut tuntud eksperimentaal muusika viljelejad Hans-Gunter Lock, Gerhard Lock, Indrek Palu, Jaan Malin, Robert Jakapi ja Andrus Kallastu.

Täna kell 18.15 stardib keskraamatukogu parklast eribuss Massiarru. Vanasse koolimajja loodud loomeresidentsis Massia tuleb kell 19 ettekandele Leonora ja Indrek Palu, Monika Mattieseni, Jaan Malini, Roomet Jakapi, Gerhard ja Hans-Gunter Locki ning Andrus Kallastu muusikalise kompositsiooni töötoas loodud ühiskunstiteos.

Bussile pääsemiseks tuleks huvilistel saata teade e-posti aadressil schoenberg@schoenberg.ee, kõigile üritustele pääseb tasuta.

Pärnu nüüdismuusikapäevade korraldaja Andrus Kallastu jutu järgi keskenduvad töötubades osalenud muusikud tänavu kompositsioonimudelitele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles