Spordikalender püüab rekordit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et rahvamassid jõuaksid teie korraldatavale spordiüritusele, tasuks sündmus varakult spordi­kalendrisse kirja panna. Fotol Jüri Jaansoni kahe silla jooks.
Et rahvamassid jõuaksid teie korraldatavale spordiüritusele, tasuks sündmus varakult spordi­kalendrisse kirja panna. Fotol Jüri Jaansoni kahe silla jooks. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa spordiliit on maakondliku spordikalendri koosta­mise koordineerija-haldaja. 2018. aasta kalendri koostamise ettevalmistused on alanud ja kõik soovijad on oodatud infot esitama.

Kalendrisse on oodatud teave spordisündmuste kohta, mida organisatsioonid soovivad avalikkusele tutvustada ja mis on osalemiseks avatud kõigile. Tegemist ei pea olema üksnes võistlustega, sest kalender katab liikumisharrastuse kajastamist laiemas plaanis: matkad ja tähtsamad spordikoolitused, foorumid. Kalendris esitlemine on suurepärane võimalus end nähtavaks teha, sest sealse info võtavad aluseks nii meedia kui kohaliku omavalitsuse üksused, spordihuvilised.

Spordiliit jätkab andmete kogumist sealt edasi jooksvalt aasta läbi, ent sel juhul jääb sõnumi mõju tagasihoidlikumaks. Kui soovitakse andmeid esitada pärast 20. jaanuari, tuleb kasutada sama blanketti. Spordiliit pöörab tähelepanu, et kuupäevadeta sündmusi ei arvestata ega kanta kalendrisse. Samuti ei tasu infot esitada kindla teadmisega, et kuupäev võib muutuda. Nii saab spordiliit tagada kalendri kvaliteedi ja usaldusväärsuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles