Mait Talvojast võib saada abivallavanem

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsuses majandusosakonna juhatajana töötanud ja Paikusel vallavolikogu esimees olnud Mait Talvoja võib saada Põhja-Pärnumaa abivallavanemaks.
Pärnu linnavalitsuses majandusosakonna juhatajana töötanud ja Paikusel vallavolikogu esimees olnud Mait Talvoja võib saada Põhja-Pärnumaa abivallavanemaks. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Varem Pärnu abilinnapeana töötanud Põhja-Pärnumaa vallavanem Jane Mets tegi volikogule ettepaneku kinnitada valla majanduse eest vastutavaks abivallavanemaks Mait Talvoja, kes valiti konkursiga majandusosakonna juhatajaks.

Talvoja töötas linnavalitsuses majandusosakonna juhatajana ja oli Paikusel vallavolikogu esimees. Temaga ühel ajal alustas valla teedespetsialistina tööd Pärnu linnavolikogu liige Enn Raadik, kes võitis vastava konkursi.

Küsimusele, kas ta eelistab neid, kellega on varem tööalaselt kokku puutunud, vastas Mets: “Eelistan neid, kes on kõige kompetentsemad. Teisel majandusosakonna juhataja kandidaadil polnud aega vestlusele tulla. Teine teedespetsialisti kandidaat küll tuli, aga ma tõesti eelistan spetsialisti.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles