Tšempionide treeneritandem pani ameti maha

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskonna treeneri-tandemi Jüri Saare (vasakul) ja Jüri Talu ning klubi juhtide vahelt on läbi jooksnud must kass.
Pärnu jalgpalliklubi naiskonna treeneri-tandemi Jüri Saare (vasakul) ja Jüri Talu ning klubi juhtide vahelt on läbi jooksnud must kass. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu jalgpalliklubi naiskonna treenerid Jüri Saar ja Jüri Talu olid pühapäeval Rap­las naiste saalijalgpalli karikavõistlustel viimast korda Eesti tituleerituima vutinaiskonna tüüri juures, edaspidi lähevad meeste ja klubi teed lahku.

28 aastat Pärnu naiskonda vedanud Saare ja kolmel viimasel aastal teise treenerina pärnakaid juhendanud Talu sõnutsi ei jäänud neil pärast mullust edukat hooaega, kui Pärnu toodi 13. meistritiitel ja koduväljakul näidati ilusat jalgpalli naiste meistrite liiga kvalifikatsiooniturniiril, muud üle kui panna lahkumisavaldus lauale.

Pärnu jalgpalliklubi juhatuse esimees Aivar Kuningas nentis, et treeneriduoga lahkuminek polnud klubi plaanides ja see oli meeste endi otsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles