Pardakaamera video: vaadake, kuidas politseipatrull 25aastast Mikku Via Baltical jälitas

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne prefektuur jagas politseiauto pardakaamera videot kuriteos kahtlustava 25aastase Miku juhitud Opeli jälitamisest üleeile õhtul.

Üleeile kella 22.20 ajal sai häirekeskus teate Tõstamaa poole liikuva sõiduauto Opeli kohta, mida juhib 25aastane mees ja kus võib viibida naine, kes võib olla kuriteo ohver. Teataja oli naise tuttav.

Politseipatrull asus sõidukit otsima ja leidis selle Valgeranna kandist. Auto kihutas politseiautot nähes minema ja korrakaitsjad märkasid sama masinat uuesti kella 23.30 ajal Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel Ikla poole sõitmas.

Auto peatamiseks kasutati sinist ja punast vilkurit, kuid juht lisas kiirust ja üritas eest ära sõita. Politseil õnnestus auto edasisõit tõkestada umbes kell 23.55 Häädemeeste vallas kõrvaltee lähedal parklas. Põgenejal tee blokkinud politseiautol ei olnud peal käsipidurit, mistõttu sõiduk vajus esiotsaga kraavi.

Opelit juhtinud Mikk väljus autost ja jooksis metsa, kust ametnikud teda öösel tulemusteta otsisid. Autos olnud 20aastase naise viis kiirabi haiglasse.

Mikk tabati eile õhtul Pärnus Jannseni tänaval, kuhu politsei oli läinud üht paika kontrollima.

Copy
Tagasi üles