Lähisuhtevägivallas ja seksuaalkuriteos kahtlustatav üritas politsei eest põgeneda

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuriteos kahtlustatava Miku auto kihutas politseiautot nähes minema ja korrakaitsjad märkasid sama masinat uuesti kella 23.30 ajal Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel Ikla poole sõitmas.
Kuriteos kahtlustatava Miku auto kihutas politseiautot nähes minema ja korrakaitsjad märkasid sama masinat uuesti kella 23.30 ajal Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel Ikla poole sõitmas. Foto: Kuvatõmmis videost

Politsei pidas üleeile õhtul kinni 25aastase Miku, keda kahtlustatakse seksuaalkuriteos.

Esmaspäeval kella 22.20 ajal sai häirekeskus teate Tõstamaa poole liikuva sõiduauto Opeli kohta, mida juhib 25aastane mees ja kus võib viibida naine, kes võib olla kuriteo ohver. Teataja oli naise tuttav.

Politseipatrull asus sõidukit saadud info kohaselt otsima ja leidis selle Valgeranna kandist. Auto kihutas politseiautot nähes minema ja korrakaitsjad märkasid sama masinat uuesti kella 23.30 ajal Tallinna–Pärnu–Ikla maanteel Ikla poole sõitmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles