Tõnu Kann: Pärnu osavaldades valitseb alles segadus

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tõstamaal pole isegi lastekaitsespetsialisti. Miks küll? Pole lapsi?," imestab Tõnu Kann ühinenud Pärnu osavaldade ametnike nimekirja vaadates. Pildil Pärnu ja valdade vahelist ühinemislepingut tutvustav infoleht.
"Tõstamaal pole isegi lastekaitsespetsialisti. Miks küll? Pole lapsi?," imestab Tõnu Kann ühinenud Pärnu osavaldade ametnike nimekirja vaadates. Pildil Pärnu ja valdade vahelist ühinemislepingut tutvustav infoleht. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnas hakkab eluolu haldusreformi järel rööpasse minema: osavaldade kogud on moodustatud ja hakkavad koosolekuid pidama ning linna kodulehel on kirjas osavaldadesse jäänud ametnikud koos telefoninumbrite, vastuvõtuaegade ja meiliaadressidega.

Samal ajal on kuulda, et selliselt, nagu neid praegu esitletakse, osavaldade ametnikud paigale ei jää: kes kolitakse linna, kelle ametinimi ja küllap töökohustusedki muutuvad.

Parem oleks, sest praegusel kujul puudub Paikuse, Tõstamaa ja Audru osavalla ametnikega komplekteerimisel ühtne skeem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles