Kadri Simson: Paikapanemist ma ei salli

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja taristuministri koht pole Kadri Simsoni sõnutsi ilmtingimata unistuste amet, kuid võimalus pärast kümmet aastat opositsioonis Eesti elu muuta on talle küllaldane motivatsioon pikkadeks tööpäevadeks ja kriitikaga silmitsi seismiseks.
Majandus- ja taristuministri koht pole Kadri Simsoni sõnutsi ilmtingimata unistuste amet, kuid võimalus pärast kümmet aastat opositsioonis Eesti elu muuta on talle küllaldane motivatsioon pikkadeks tööpäevadeks ja kriitikaga silmitsi seismiseks. Foto: Urmas Luik

Eelmisel nädalal naerusui umbusaldusele vastu läinud ja sealt roosibuketiga lahkunud Kadri Simsoni esimene aasta ministrina tundub kõrvaltvaatajale pöörane.

Sellesse aega jäi justkui sümboolselt esimene langevarjuhüpegi. Kesksuvise 50sekundise vabalangemise järel kirjeldatud silmanähtavat rõõmu ei loe Simsoni palgelt välja külma läbilõikava tuulega jaanuaripäeval, kui Pärnus Raimondi restoranis sidruniga teed joome. Minister naeratab, kuid iseloomustab viimasel poolaastal endale osaks saanud kriitikat kui pidevaid maksahaake.

Üle aasta valitsuses ja ministritoolil on täis. Mida loete selle aja tippsaavutuseks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles