Pakane aitab, kuid kahju on juba tehtud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootsi alevi taga asuvatel riigimetsa majandamise keskuse lankidel käib juba nädalapäevad kibe töö. Lähiajal lubab ilma­ennustus soojakraadegi, seepärast peab talveilmadest viimast võtma.
Tootsi alevi taga asuvatel riigimetsa majandamise keskuse lankidel käib juba nädalapäevad kibe töö. Lähiajal lubab ilma­ennustus soojakraadegi, seepärast peab talveilmadest viimast võtma. Foto: Mailiis Ollino

Külmakraadid on käivitanud Eesti metsades hoogtööd, millega ettevõtted loodavad vähegi leevendada mitu kuud kestnud kriisiolukorda. Tekkinud kahju aga sellega tõenäoliselt tagasi ei teeni.

Juba nädalapäevad käib Pärnumaal Tootsi aleviku taga riigimetsa majandamise keskuse (RMK) metsalankidel kiire töö, askeldatakse kuni kaheni öösel. Seda seepärast, et seal sai alles äsja tööle asuda.

“Laupäeval kutsuti sünnipäevale, ei tea, kas saabki minna,” rääkis metsaveomasinat Ponsse roolinud Franko Lääts. Tema praegusel töömaal on lausa lust toimetada. “Eelmise langi peal oli põhjani kaks ja pool meetrit muda.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles