Vaprus tegi meistriliiga uustulnukaga viigi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond valmistub sarnaselt teiste Eesti klubidega veebruaris algavaks meistriliiga hooajaks Eesti jalgpalli liidu taliturniiril. Arhiivifoto.
Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond valmistub sarnaselt teiste Eesti klubidega veebruaris algavaks meistriliiga hooajaks Eesti jalgpalli liidu taliturniiril. Arhiivifoto. Foto: Madis Sinivee/

Veidi üle kuu pärast algavaks jalgpalli meistriliiga hooajaks valmistuv Pärnu Vapruse meeskond viigistas Eesti jalgpalli liidu Taliturniiril 1:1 liiga tänavuse uustulnuka Tallinna Kaleviga.

Pärnakad läksid mängu juhtima 39. minutil, kui Artur Šalda keeras vastaste karistusala joonel sõlme kaitsja Kaspar Lauri ja kõmmutas palli tagumisse nurka.

Teise poolaja lõpul lasi Georg Grahv selja taha Tristan Koskori, kes sai hea diagonaalsöödu, mille ta Raido Oti selja taha saatis.

Senistes Taliturniiri mängudes on Vaprusel tulnud vastu võtta kaks kaotust. Viljandi Tulevikule jäädi alla 1:2 ja FC Flora duublile 0:2.

Järgmisel reedel mängib Vaprus Taliturniiril Maardu linnameeskonnaga.

Taliturniiril tabelit ei peeta ja võitjat välja ei selgitata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles