Avo Keelt asendas mängul lumememm

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Pärnu võrkpalliklubi teenis laupäeval Credit24 Balti liigas oma hooaja senise veenvaima võidu, alistades võõrsil Riia tehnikaülikooli 3:0.

Saaremaaga endistviisi põhiturniiri võidu eest heitlevat Pärnu meeskonda on viimasel ajal kimbutanud viirushaiguste laine. Kui Markkus Keel ja Taavet Leppik olid haiged nädala alguses, siis seekordsest mängust jäi eemale meeskonna peatreener Avo Keel.

“Avo oli palavikus,” sõnas laupäeval kümme punkti toonud Kevin Saar Postimehele. “Arutasime just Tamariga (Pärnu kogenud temporündaja Tamar Nassar, toim), et meil pole kummalgi varem sellist juhust olnud mängida treenerita.” Lõpptulemust vaadates paistab, et meeskond ei tundnud peatreenerist aga sugugi puudust.

Seda, kuivõrd hea huumorisoonega võrkpallurid on, tõestas Pärnu klubi mänedžer Reio Tilk, kes mängu lõpuhetkedel treeneripingile lumememme tõi. Sellega vihjas Tilk paar kuud tagasi peetud mängule Saaremaaga, kus Keel ütles pärast 0:3 kaotust, et vastased saanuks võidu ka juhul, kui Urmas Tali asemel juhendanuks meeskonda lumememm. Nüüd tõestasid pärnakad ise, et lumememmega on tõesti võimalik mänge võita.

“See oli tõesti nii hea nali, et aitas­ eile (laupäeva, toim) õhtul pala­vikustki lahti saada,” lisas Avo Keel, kes pühapäevaseks Jelgava mänguks oli juba tagasi meeskonna tüüri juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles