Pärnu jalgpalliklubi naiskonna etteotsa asus karjääri lõpetanud tippmängija

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastassija Morkovkina
Anastassija Morkovkina Foto: PP

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) naiskonna etteotsa asus sama klubi legendaarne mängija, karjääri äsja lõpetanud Anastassia Morkovkina.

Morkovkina tuli 15 korda Eesti meistriks ja valiti kaheksal korral Eesti parimaks naisjalgpalluriks. Eesti koondist esindas ta 75 mängus ja lõi 40 väravat.

"Pakkumine klubisse tööle asuda tuli ootamatult, aga soovin selle tee ette võtta ja tunnen suurt vastutust. Olin mängijana nii pikalt naiskonnaga seotud, soovin nüüd pühendada kogu oma energia naiste jalgpalli arendamiseks," lausus Morkovkina.

"Klubi poolt vaadates oli loogiline pakkuda naiskonna juhendamise vastutust just Nastjale: tegemist on Eesti läbi aegade parima naisjalgpalluriga, kelle kogemused, kirg ja pühendumine on kulla hinnaga. Soovime Nastjale palju jõudu ja edu!" ütles PJK president Raio Piiroja.

Morkovkina on juba kohtunud klubi juhtkonna ja mängijatega, samuti pikalt peatreeneriametit pidanud Jüri Saarega.

Ekstippjalgpallur asub treeneri kvalifikatsiooni omandamiseks koolitustel osalema. Morkovkinaga koos alustab Pärnu naiskonna juhendamist teinegi peatreener, kelle nimi teatatakse lähitulevikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles