Torist pärit mängur teenib presidendiga ühepalju

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Tarn võttis eelmisel aastal osa maailma mainekamatest e-spordi võistlustest, muuhulgas Californias toimunud mõõduvõtust “iBUYPOWER Masters 2017”.
Kevin Tarn võttis eelmisel aastal osa maailma mainekamatest e-spordi võistlustest, muuhulgas Californias toimunud mõõduvõtust “iBUYPOWER Masters 2017”. Foto: HLTV.org

Kui kodukandis ei ütle Kevin Tarni nimi enamikule just väga palju, siis maailma mastaabis on noormees kahe viimase aastaga kogunud kõvasti kuulsust ja silma paistnud suurte tegudega.

Praegu on 21aastasel Tarnil Twitteris jälgijaid üle kümne korra rohkem kui Pärnust pärit tuntud räpparil Aropil, tema võistkonnal OpTic Gaming Facebookis fänne üle 200 000 ning kuupalk suurem kui Eesti presidendil. Seda kõike vaid tänu arvutimängudele.

Eelmisel aastal osales Tarn näiteks videomängu “Counter-Strike: Global Offensive” miljoni dollari suuruse auhinnafondiga suurturniiril PGL Major Krakow.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles