Uus peatreener kutsus naiste vutikoondisesse kuus pärnakat

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti rahvuskoondis. Nr 23 on Ulrika Tülp, nr 22 Kristina Bannikova, nr 20 Ketlin Saar ja nr 1 Getter Laar.
Eesti rahvuskoondis. Nr 23 on Ulrika Tülp, nr 22 Kristina Bannikova, nr 20 Ketlin Saar ja nr 1 Getter Laar. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Veebruari alguses sõidab Eesti naiste jalgpallikoondis Maltale, kus tuleb kaks maavõistlust kohaliku koondisega.

Äsja ametisse valitud koondise peatreener Jarmo Matikainen valis koosseisu 20 mängijat. Kuna tegemist ei ole ametlike FIFA mängupäevadega, jääb mitu välismaal mängivat jalgpallurit matšidest eemale. Peatreener on võistkonda komplekteerides kasutanud seega peamiselt kodumaal pallijaid. Samuti on mõni mängija vigastatud.

Pärnakatest kutsuti koondisesse Prantsusmaa esiliigas FC Metzis mängiv Getter Laar ja viis Pärnu jalgpalliklubi mängijat: Ketlin Saar, Berle Brant, Kristina Bannikova, Kairi Himanen ja Ulrika Tülp.

"Olen teinud kolm koondise treeningut ja vaadanud saalijalgpalli karikavõistlusi. Selle põhjal tegin valiku. Pidasin silmas, et jaguks erinevaid mängijaid eri positsioonidele. Meid ootab ees kaks rasket rahvusvahelist kohtumist, kus soovime välja panna parima koosseisu. 20 valikusse mahtunud mängija kõrval on meil varus veel mitu, kes on samuti ülesannete kõrgusel," rääkis Matikainen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles