Ajakirjanikud otse-eetris: Koledad kaadrid Karjamõisast nõuavad selgust (3)

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapamaja ekstöötaja avaldas pildid kabuhirmus üksteise otsa kuhjunud  veistest, väites, et Karjamõisa lihatööstuses peavad loomad enne hukkamist piinlema.
Tapamaja ekstöötaja avaldas pildid kabuhirmus üksteise otsa kuhjunud veistest, väites, et Karjamõisa lihatööstuses peavad loomad enne hukkamist piinlema. Foto: Erakogu

Karjamõisa lihatööstuses tehtud õõvastavad fotod surma ootavatest loomadest avalikkuse ette toonud ajakirjanik Martin Laine selgitas tänases raadiosaates "Aktuaalne Pärnumaal", et kogu lugu vajab praegusest enam selgust ja loodetavasti toob selle ametnike töö.

"Ma ei taha et inimesed arvaksid, et Karjamõisa piinab meelega loomi," sõnas Laine, viidates tööstuse omaniku Enn Kuslapi veterinaariataustale ja suhtumisele loomadesse.

Samuti loodab ajakirjanik, et probleem leiab kiire lahenduse. Olgu see siis ümberehitus, töötajate käitumise muutmine või tapale võetavate loomade arvu vähendamine.

Saates tehti juttu ka PRIA rahaga skeemitamisest. Stuudios olid veel Siiri Erala ja Regina Atka-Jaakson.

Tre Raadio ja Pärnu Postimehe saade "Aktuaalne Pärnumaal" on eetris igal reedel kell 11.30.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles