Karjääri teinute kõrval leidub vallajuhtide hulgas töötuidki

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Rahula tuli Vändra vallavanemaks kaitseväest, ta on osalenud sõjaväepolitsei rühmaülemana missioonil Kosovos. Uus töökoht on Lääne prefektuuri Paide politseijaoskonnas, põhitöö kõrvalt saab Rahula olla Põhja- Pärnumaa vallavolikogu liige.
Jaanus Rahula tuli Vändra vallavanemaks kaitseväest, ta on osalenud sõjaväepolitsei rühmaülemana missioonil Kosovos. Uus töökoht on Lääne prefektuuri Paide politseijaoskonnas, põhitöö kõrvalt saab Rahula olla Põhja- Pärnumaa vallavolikogu liige. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mõne ametiaegne mobiilinumber ei kehti enam, teistel on telefon välja lülitatud, kolmandad on nagu õhku haihtunud, sest isegi nende kunagises töökohas jäädakse vastus võlgu, mida­ eksvallavanem nüüd teeb.

Aga kolm kuud pärast oktoobrivalimisi on poliitiline taevas Pärnumaa kohal sedavõrd selge, et selle alt aimub, kes Pärnu linnapiiritaguse omaaegse 18 omavalitsuse juhtidest on kuskil ametis ning milliste mõtetega nad uues töökohas alustasid. Tõdemusega, et üle poole ehk 12 maaomavalitsuste uuenemis­eelsetest juhtidest on tagasi tüüris.

Neist Pärnu linnavalitsuse osavaldade eesotsas on Paikusel Kuno Erkmann ja Tõstamaal Toomas Rõhu­. Audru osavallakeskuse juhataja on eelmine abivallavanem Priit Annus, seevastu vallavanem Siim Suursild tõusis Pärnu abilinnapeaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles