Uskumatu, aga tõsi: võrkpallurid tunnevad end euromängu eel justkui Gulliverid liliputtide hotellis

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond ööbib euromängu eel hotellis mille toad on kui laevakajutid.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond ööbib euromängu eel hotellis mille toad on kui laevakajutid. Foto: Pärnu Võrkpalliklubi Facebook

Belgiasse CEV Challenge Cupi kaheksandikfinaali kordusmängule sõitnud Pärnu võrkpallimeeskond oli pahviks löödud, avastades, et kohapealse majutuse eest hoolitsev kodumeeskond on nad teisele poole piiri Prantsusmaale Lille'i lähistele kiirtee äärde tühermaale imepisikeste tubadega hotelli paigutanud.

"Tuba on kui laevakajut, hea, kui kümne ruutmeetri suurune," kirjeldas Pärnu meeskonna mänedžer Reio Tilk võrkpallurite ööbimispaika, kus mehed on kahekaupa tubadesse majutatud. "Ega mehed 180 sentimeetri pikkustesse vooditesse ära mahu."

"Õnneks ei pea keegi kellegagi samas voodis magama," muigas Tilk majutusvõimaluste üle.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond ööbib euromängu eel hotellis, mille toad on kui laevakajutid.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond ööbib euromängu eel hotellis, mille toad on kui laevakajutid. Foto: Pärnu Võrkpalliklubi Facebook

Tilga jutu järgi pole katus pea kohal veel spordimeeste suurim mure. "Kõige hullem on rekade ja liikluse müra, mis valitseb ööpäev läbi. Suur maantee on vaid kümne meetri kaugusel," muljetas mänedžer.

Tilga sõnutsi ei lase võrkpallurid homse matši eel end ootamatutest olmemuredest häirida. "Oleme sellest üle. Ehk annab see sportlikku vihagi juurde," avaldas ta lootust.

Pärnus kaheksandikfinaalseeria avamatšis korraldas Belgia Meneni meeskonna majutust Pärnu võrkpalliklubi ja belglased ööbisid Rannastaadioni hostelis.

Kaheksandikfinaali avamängu võitis 3:1 Menen. Pärnakad peavad järgmise ringi pääsemiseks saama Belgias 3:0 või 3:1 võidu ja olema paremad kuldses geimiski. Muu tulemuse korral pääseb veerandfinaali Meneni meeskond.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond ööbib euromängu eel hotellis, mille toad on kui laevakajutid.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond ööbib euromängu eel hotellis, mille toad on kui laevakajutid. Foto: Pärnu Võrkpalliklubi Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles