Häädemeeste volikogu istungile kutsuti politsei kohale

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste volikogu esimees Andrus Soopalu pidi möödunud neljapäeval tegema volikogu töös erakorralise vaheaja, et politsei saaks istungi käiku sekkunud kodaniku ära viia.
Häädemeeste volikogu esimees Andrus Soopalu pidi möödunud neljapäeval tegema volikogu töös erakorralise vaheaja, et politsei saaks istungi käiku sekkunud kodaniku ära viia. Foto: Mailiis Ollino

Möödunud neljapäeval tuli Häädemeeste volikogu istungile kohale politsei, kelle abiga saadeti volikogu tööd seganud kodanik saalist välja.

Uulu kultuuri- ja spordikeskuses toimunud maratonistung sisaldas 23 päevakorrapunkti, millest kahe vaide arutamine läks eriti tuliseks, sest vaiete esitaja oli ise kohale tulnud.

Mullu detsembris ja nüüd jaanuaris esitas Häädemeeste valla elanik Sirje­ Jõgiste (ühtlasi Tahkuranna valla­vanem aastatel 1993–1999) vaided seoses vallavolikogu otsustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles