Kahtlustus: üle miljoni euro voolas Pärnumaa puidutööstusesse pettusega

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libatse küla puidutööstustehas võib olla käima pandud eurotoetusi välja pettes. Täpsemad asjaolud selgitab kriminaalmenetlus.
Libatse küla puidutööstustehas võib olla käima pandud eurotoetusi välja pettes. Täpsemad asjaolud selgitab kriminaalmenetlus. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Esmaspäeval teatas riigiprokuratuur, et esitas kuriteokahtluse viiele mehele ja ühele naisele: Pärnu Postimehe teada kahtlustatakse Euroopa Liidu fondidest raha väljapetmises Pärnumaal tegutseva puidutööstusfirma Hardwood Trading juhte.

Olgu mainitud, et riigiprokuratuur ei soostu kinnitama, millise ettevõtte juhid täpsemalt kahtlustuse said, ja nimetas vaid kahe kinnipeetava eesnime, kuid väljastatud info viitab kindlalt Hardwood Tradingule.

See puidutöötlustehas Põhja-Pärnumaa vallas Libatse külas on saanud viimase kaheksa aasta jooksul põllumajanduse registrite ja informatsiooni ametilt (PRIA) ja keskkonnainvesteeringute keskuselt (KIK) üle miljoni euro­ Euroopa maksumaksjate raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles