Kodulinna piigad sihivad tiitlivõistluste medaleid

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisbeth Taggu (vasakul) kihutas Eesti jääpurjetajate hooaja avavõistlusel Ice Optimisti klassis kullavääriliselt ja Romi Safin võitis pronksi.
Lisbeth Taggu (vasakul) kihutas Eesti jääpurjetajate hooaja avavõistlusel Ice Optimisti klassis kullavääriliselt ja Romi Safin võitis pronksi. Foto: Argo Kruusmägi

Pärnu jahtklubi purjespordikooli kasvandikud Lisbeth Taggu, Romi Safin ja Angeliina Õunap tahavad esmaspäeval Saksamaal algavatel juunioride jääpurjetamise Euroopa ja maailmameistrivõistlustel tõestada, et tüdrukudki on võimelised medaleid võitma.

"Sel aastal läheb meie klubist võistlustulle kahes klassis kokku üheksa sportlast," rääkis peatreener Argo Kruusmägi. "Kuni 16aastaste Ice Optimisti klassis stardivad peale tüdrukute Pert Salundi, Karel Ratnik ja Andrias Sepp ning alla 22aastaste DN-klassis võistlevad 2015. aasta juunioride maailmameister Rasmus Maalinn, Karla Luhar ja Kaur Oskar Volt."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles