Võrkpallurite eurohooaeg lõppes Menenis

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi põrkas Belgias eurosarja kordusmängus vastu Meneni müüri.
Pärnu võrkpalliklubi põrkas Belgias eurosarja kordusmängus vastu Meneni müüri. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond pidi CEV Challenge Cupi 1/8-finaali kordusmängus Belgia klubiga Menen Par-Ky tunnistama võõrsil vastaste kindlat 3:0 paremust.

Mäng algas pärnakatele kurjakuulutavalt: avageimis eksiti ridamisi pallingul ja rünnakulgi ei kukkunud pall vastaste poolele ning Meneni meeskond libises esimeseks tehniliseks vaheajaks kahe punkti ja teiseks kolme punkti kaugusele. Geimi lõpus enam imet ei juhtunud ja kodumeeskond sai 25:21 võidu. Pärnakate vastuvõtuprotsent oli 80, kuid rünnakuid realiseeriti vaid 42 protsenti. Vastaste vastavad numbrid olid 73 ja 65.

Teiseski geimis jäi Pärnu meeskond rünnakute realiseerimisega jänni ja Belgia klubi sai hoida turvalist paari-kolmepunktist edumaad. Esimese tehnilise vaheaja järel tablool olnud Meneni 8:6 edu kasvas viiepunktiseks – 11:6. See pärnakaid ei murdnud ja peagi oli vahe kahanenud kahe punktini: 10:12. Teisele tehnilisele vaheajale mindi Meneni meeskonna 16:13 juhtimisel.

Järgmised kolm punkti jagati vaheldumisi, siis käristas kodumeeskond vahe viiepunktiseks ja mängis otsustavatelgi hetkedel kindlalt, saades 25:21 geimivõidu. Pärnu meeskonna edasipääsulootused olid sellega kustunud. Teises geimis suutsid pärnakad rünnakutel tõhusamad olla, realiseerides tõsteid 56protsendiselt, kuid vastasedki olid tasemel, lüües palle maha 61protsendiselt. Langes Pärnu meeskonna vastuvõtt (45 protsenti). Vastasedki vastuvõtul (39 protsenti) enam nii ei hiilanud kui avageimis.

Kolmandas geimis andis Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel mänguaega noortele mängijatele. Tehnilise vaheajani jõuti Meneni klubi 8:4 juhtimisel. Teisele tehnilisele vaheajale läksid belglased 16:13 eduseisul. 3:0 mänguvõidu vormistas Meneni meeskond 25:20 geimivõiduga.

Pärnus toimunud 1/8-finaali avamängu võitis Belgia klubi 3:1.

Meneni klubi läheb järgmises ringis vastamisi Pireuse Olympiacose või Bakuu Lokomotiiviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles