Kuursaalis möuras Metsatöll ja avati uus klubi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll tõi kuursaali täismaja pidulisi ja pani nad suisa laudadel-pinkidel tantsima.
Metsatöll tõi kuursaali täismaja pidulisi ja pani nad suisa laudadel-pinkidel tantsima. Foto: Meisi Volt

Reede hilisõhtul peeti Pärnu kuursaali hoones maha koguni kaks võimast pidu: kuursaali kõrtsi poolel hullutas pärnakaid ansambel Metsatöll, maja teises tiivas avati samal ajal uus elektroonilise muusika klubi Beach Club.

Eesti juhtiv metal-bänd Metsatöll korraldas kuursaalis koguni nii pöörase möllu, et rahvas tantsis ja kargas isegi kuursaali laudadel-pinkidel.

“Ikka täiesti hull mürgel oli,” kirjeldas kuursaali programmijuht Anniki Leppik. “Kontsert kestis poolteist tundi ja oli super.” Leppiku kinnitusel oli kõrts rahvast äärest ääreni täis ja inimesed said elamuse kogu raha eest.

Samal ööl avas uksed uue näo saanud Pärnu Beach Club, kus saab suvel nautida head elektroonilist muusikat seitse päeva nädalas.

Avapeol astusid DJ-pulti külalised Soomest ja Norrast, samuti kodumaised DJd.

Ümberehitatud klubi programmijuhi kinnitusel on suvel oodata Beach Clubi päris palju välisartiste ja teiste hulgas on tulemas väga tuntud tegijaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles