Pärnusse tuleku aitas otsustada peakoka hirveliha

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannahotelli uuele juhile Oliver Paasikule on hotellijuhtimise puhul oluline pidada silmas, et hotellis ei ole tähtsaid ega vähem tähtsaid ameteid.
Rannahotelli uuele juhile Oliver Paasikule on hotellijuhtimise puhul oluline pidada silmas, et hotellis ei ole tähtsaid ega vähem tähtsaid ameteid. Foto: Urmas Luik

Asudes juhtima ajaloolist Pärnu Rannahotelli, on vastse tegevjuhi Oliver Paasiku tähtsaim ülesanne hotelli laiendamine. "Plaanime ehitada samale krundile hotelli uue korpuse: ajaloolise hoonega tuleb sobitada uus. Ma tahan, et see saaks väga hästi tehtud," rääkis Paasik. Uus tegevjuht on varem töötanud hotellijuhina Tartus. Ta alustas oma karjääri hotellinduses kõige madalamalt astmelt, olles portjee. Nüüdseks on ta liikunud kõige kõrgemale.

Olite Tartus Pallase hotelli juht.

Pallases ja mõnda aega Londoni hotellis.

Miks te tulite Tartust Pärnusse? Puhtalt minu eeldus, et Tartu suurem linn ja palgad suuremad.

Sellele küsimusele saab vastata ühe lausega. Hotellindus ei ole pelgalt amet, see on elustiil. See on minu kirg ja hobi.

Kas võib siis järeldada, et tulite madalama palga peale?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles