Paadunud vargad jäid vabadusse

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu 16. augustil läksid vargad Pärnu Raba poodi kindla plaaniga. Steven Sammul juhtis müüja tähelepanu kõrvale, Jekaterina Stepanova küünitas samal ajal üle leti ja pistis käe kassasahtlisse.
Mullu 16. augustil läksid vargad Pärnu Raba poodi kindla plaaniga. Steven Sammul juhtis müüja tähelepanu kõrvale, Jekaterina Stepanova küünitas samal ajal üle leti ja pistis käe kassasahtlisse. Foto: Turvakaamera salvestis

Nad on võrdlemisi osavad. Argitoiminguid paha­aimamatult tegevad inimesed ei pruugi märgatagi, kui nende tengelpung või käekott järsku kaob. Mõnikord on vargad läinud aga liiga julgeks ja seetõttu haledalt vahelegi jäänud.

Mullu augustis jäi Pärnu Raba kaupluse turvakaamera pildile, kuidas naine küünitab üle leti kassani ja võtab sealt ligikaudu 500 eurot. Esmaspäeval jõustunud Pärnu maakohtu otsusega said staažikas pikanäpumees ja tema kaasosaline karistada. Sellegipoolest jäid paadunud vargad vabadusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles