Pärnu Vaprus otsib hooaja eel lisajõudu

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vaprus.
Pärnu Vaprus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kolme nädala pärast meistriliiga hooaega alustav Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond on täiendanud ridu väravavahiga, kuid enne punktide peale mängima hakkamist loodetakse värvata veel paar meest väljakulegi.

Pärnu Vapruse peatreeneri Indrek Zelinski sõnutsi on FC Floraga jõutud kokkuleppele, et laenulepinguga liitub pärnakatega väravavaht Richard Aland, kes Vaprusega mänginud hooajaeelsel Taliturniirilgi.

„Lepingul veel allkirju pole, kuid põhimõtteline kokkulepe on olemas,” teatas peatreener.

Pärnu meeskonna juhendaja sõnutsi on Vapruses praeguse seisuga kõige paremini mehitatud kaitseliin ja selles ampluaas mängijaturul ringi ei vaadata. 

Küll loodetakse paar meest juurde palgata ründavasse osakonda. „Keskväljale ja äärele võiks paar mängijat meeskonda juurde tuua,” arvas Zelinski.

Peatreeneri jutu järgi selgub see, kes enne hooaega Vaprusega liituda võivad siis, kui meistriliiga tipud on oma koosseisu paika saanud. „Selguvad need mängijad, kel oma klubi esindusmeeskonnas ei ole võimalik palju mänguaega saada ja kes mängiksid pigem meistriliiga teise poole meeskondades kui esiliiga tasemel,” arvas Zelinski.

Vapruse juhendaja tunnistas, et teistest klubidest mängijate värbamine pole eesmärk omaette ja põhiliselt soovitakse anda kõrgemal tasemel mängimise karastust oma klubi noortele. 

Seniste Taliturniiri mängudega, kus Vaprus on mänginud kolm korda viiki ja saanud kaks kaotust, võib Zelinski hinnangul rahule jääda. 

„Ideedest, mida platsil teha tuleb, on järjest paremini aru saadud. Paranenud on mängijate füüsiline vormgi,” märkis peatreener.

Kodune kunstmurustaadion pole kõiki Vapruse treeninguplaane soosinud. „Pärast seda, kui lumi maha tuli, on väljaku põhi libedavõitu. Kõiki harjutusi ei saa seal täiskiirusel teha. Mõtlen meeskonnale ilmast lähtuvalt teisi harjutusi välja,” seletas Zelinski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles