Krossisõitjad avasid hooaja Taali rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võidusõitja Vahur Kupper kihutas hooaja avaetapil Taali rajal rahvakrossi klassis esimese auhinna vääriliselt.
Pärnu võidusõitja Vahur Kupper kihutas hooaja avaetapil Taali rajal rahvakrossi klassis esimese auhinna vääriliselt. Foto: Pille Russi

Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja esimesel etapil Mobile.ee auhindadele selgus paremus viies arvestuses.

Rahvakrossil pani jäisel Taali rajal nii kvalifikatsioonis kui finaalis oma paremuse maksma Opel Kadetil kihutav Vahur Kupper. Teiseks tuli Ivo Uutar (Peugeot 205 GTI) ja kolmanda koha vääriliselt sõitis Einar Heljand (Opel Astra). Tagaveoliste autode konkurentsis võitis Kauri Metsaots (VAZ-2105), järgnesid Andrus Vendel (BMW Compact) ja Stein Karu (BMW 318).

Kõige võimsamate autode 4WD-vabaklassis pakkusid Ameriico Jõffert (Subaru Impreza WRX) ja Ainar Arula (Mitsubishi Lancer EVO 6) etapivõidu nimel meeliköitva duelli. Sündmusrohke finaalsõidu viimasel ringil möödus mullu superkrossi karikasarja võitnud Jõffert konkurendist ja tuiskas esimesena finišisse. 2WD-klassis võitis Taali krossi Aivo Ojala (Honda Civic) ja parima noore auhinna pälvis sama marki autot taltsutav Marten Põder.

Võistluspäeva viimases vaatuses, seitsme ringi pikkuses superfinaalis kihutas esimesena finišisse Ojala, kannul Karu ja Kupper.

Superkrossi järgmine etapp sõidetakse kahe nädala pärast Raplamaal Ohekatku rajal. Kodukandi tehnikaspordifännid saavad Taali krossirajal oma lemmikute pöialt hoida märtsi esimesel pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles