Kaks aastat paberil olnud tunnuslause jõudis linnapilti (1)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma autole Pärnu tunnuslausega suure kleebise paigaldanud Jaan Roosnurme arvates võiksid pärnakad olla uhked, et elavad Eesti Vabariigi­ väljakuulutamise linnas, ja seda rohkem välja näidata.
Oma autole Pärnu tunnuslausega suure kleebise paigaldanud Jaan Roosnurme arvates võiksid pärnakad olla uhked, et elavad Eesti Vabariigi­ väljakuulutamise linnas, ja seda rohkem välja näidata. Foto: Urmas Luik

Eelmisel kuul volikogus kinnitatud Pärnu linna põhimäärusega visati ajaloo prügikasti poolteist aastat ametlikult käibel olnud linna tunnuslause “Pärnu – just see” ja uude põhimäärusse jäeti alles “Pärnu – Eesti Vabariigi sünnilinn”.

Poolteist aastat tagasi kinnitas Pärnu linnavolikogu suvepealinnale kaks tunnuslauset: konkursil 46 ettepaneku hulgas avalikkuse heakskiidu pälvinud “Pärnu – just see” ja volikogus alternatiivselt selle kõrvale seatud sünnilinna-slogan’i.

Tõele au andes, kõrvaleheidetud tunnuslauset ei kasutanud linnavõim kordagi. Justsee.ee nime all tegutses tunnuslause vastuvõtmise ajal ja töötab tänini internetikaubamaja, samuti kajastab Pärnu elu samanimeline veebiajakiri.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles