Juubeliaasta tunnustus läheb eriti südamesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maakohtu esimees Rubo Kikerpill arvab, et presidendi teatavaks tehtud tunnustus on kiitus kõikidele Pärnu kohtumaja töötajatele.
Pärnu maakohtu esimees Rubo Kikerpill arvab, et presidendi teatavaks tehtud tunnustus on kiitus kõikidele Pärnu kohtumaja töötajatele. Foto: Mailiis Ollino

Eile välja kuulutatud 166 riikliku teenetemärgi saaja sekka kuuluvad pärnumaalased tunnistasid, et sellise tunnustuse pälvimine on ootamatu ja valmistab väga palju rõõmu.

Kui viimaste aastate sõudmise tiitlivõistlustelt ridamisi medaleid toonud paarisaerulise neljapaadi sangarid said ordeni rinda eelmistel aastatel, pääseb nende juhendaja Matti Killing “klubisse” tänavu.

Killingu jutu järgi on igasugune tunnustamine alati väga meeldiv, kuid riikliku teenetemärgi saamist ei osanud ta oodata. “Ju ma olen õiget asja teinud,” arvab sõudetreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles