Astrid Hindriks: Veel Uus-Sauga parkimisest Ülejõel

Astrid Hindriks
, linnakodanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodanikuaktivist Astrid Hindriks leiab, et linnavalitsus ei tohi Jannseni tänava parkimiskorraldusel eelistada Rimi huve, vaid seisma kõigi linnakodanike huvide eest.
Kodanikuaktivist Astrid Hindriks leiab, et linnavalitsus ei tohi Jannseni tänava parkimiskorraldusel eelistada Rimi huve, vaid seisma kõigi linnakodanike huvide eest. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kaugest Vene ajast on meeles üks poliitiline anekdoot. Ameerika korrespondent küsib: “Miks teil pesupoes letid tühjad on, kust naised rinnahoidjaid saavad?” Armeenia raadio vastus: “Aga teil tapetakse neegreid”. Vene keeles kõlas see mahlakamalt. Sama tehnikat on kasutanud oma artiklis “Miks me püüame luua linna autodele?” Margo Märtsoo.

Linnakodanik Sirje Nõmm pole oma artiklis “Linnaarhitekt, ehk arvutaks veidi” sõnagagi olnud Pärnus Rimi uue hoone ehituse vastu. Vastupidi, see on tema kodupood, hea üle Jannseni tänava tulla ja ostud teha.

Mille vastu ollakse, on linna avalikus kasutuses Uus-Sauga parkimiskohtade ümbermängimine Rimi kasuks. Tegemist on parklaga, mida kasutavad linnakodanikku teenindavate avalikku haridus-, tervishoiu- ja sotsiaalteenust pakkuvad asutused, mis Rimi parklaks kuulutamisel peavad otsima mujalt parkimiskohti. Nõmme koduhoovistki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles