Lauatennisistid võidutsesid meistrivõistlusel

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres teise koha välja võidelnud Madis Moos näitas tugevat mängu, võites klubikaaslase Ken Talpas-Taltsepaga kokkuminekuni kindlalt kõik kohtumised.
Rakveres teise koha välja võidelnud Madis Moos näitas tugevat mängu, võites klubikaaslase Ken Talpas-Taltsepaga kokkuminekuni kindlalt kõik kohtumised. Foto: Meelis Meilbaum

Pärnu lauatenniseklubi Vint-90 võistlejad panid nädalavahetusel Rakveres kinni Eesti meistrivõistlused kadettide vanuseklassis nii paaris- kui üksikmängus.

Individuaalarvestuses tuli ülekaalukalt meistriks pärnakas Ken Talpas-Taltsepp ja teise koha hõivas samuti Pärnu spordikooli lauatenniseklubi Vint-90 võistleja Madis Moos. Esikoht võideldi välja paarismänguski.

Pärnu spordikooli treener Andres Kull oli nädalavahetuse tulemusega väga rahul ja kiitis poiste mängu. "Talpas-Taltsepal võistlusel ärevaid momente ei olnud, mida näitab ka tulemus. Ta on eakaaslastest üle, teinud suure arenguhüppe mentaalse poole pealt. End kokku võttes suudab ta tulevikus nii mõndagi," rääkis Kull.

Tugevat taset näitas teise positsiooni välja võidelnud Mooski, kes Talpas-Taltsepaga kokkusaamiseni pani 3:0 kinni kõik mängud.

Pühapäeval seisavad ees juunioride individuaalsed meistrivõistlused, kus osalevad samad poisid ja Mart Luuk, kes samuti on häid tulemusi näidanud. Kull avaldas lootust, et mäng edeneb sealgi.

"Võib oodata üllatusi, näiteks Talpas-Taltsepp ja Moos mängivad seal küll endast mõned aastad vanemate poistega, kuid ma usun, et nad on nii kõrgel tasemel, et nendega võrdselt võistelda ja võita," märkis Kull.

"Narva on lauatennise kants olnud ikkagi aastakümneid, samuti Maardu ja Aseri, viimaste tulemuste järgi oleme neist aga pool sammukest ette läinud,"  lisas Kull, kelle sõnutsi on Pärnu lauatennisistide tase Eesti mõistes üsna kõrge.

Rakveres läks üksikmängu kolmas koht Tartu SS Kalevi võistlejale Markkos Pukile. Paarismängu teise koha hõivasid Arseni Farforovski – Artjom Amberg LTK Narva klubist ja kolmandaks platseerusid Tomi Pärn – Stefan-Nikolai Rütkinen LTK Kalevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles