Ammende uus juht: Võtan vahel siiani letipäeva endale või teen kelneritööd natuke

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ammende villa uus juht Sven-Erik Volberg on alustanud enda karjääri selles Euroopa ühes ajaloolisemas hotellis kõige madalamalt astmelt ja liikunud samm-sammult üles.
Ammende villa uus juht Sven-Erik Volberg on alustanud enda karjääri selles Euroopa ühes ajaloolisemas hotellis kõige madalamalt astmelt ja liikunud samm-sammult üles. Foto: Urmas Luik

Villa Ammende uus juht Sven-Erik Volberg peab ennast numbriusku juhiks, kuid arvude suurendamise kõrval on tema eesmärk muuta villa kuvandit selliseks, et kohalik linnarahvaski julgemalt Ammendesse astuks ja valge laudlina taha kohvi jooma tuleks.

Kas oskate oletada, miks juhikohta teile pakuti?

Ma arvan, et osalt mängis rolli lojaalsus. Hotelli poolel on viimasel ajal väga suuri muutusi olnud, eriti kliendi käitumises. Kahtlustan, et kümne aasta pärast reisibüroosid enam ei eksisteeri. Broneerimine käib online-rakenduste kaudu. Seal keskkonnas on võistlusmeetodika aga natukene teistsugune – analüütilisem – ja see on minu tugevus.

Millised tegurid panid juhikohale "jah" ütlema?

Ma olen siin nii kaua olnud ja näinud, kuidas see maja on elanud. Tahaksin sellele elule kaasa aidata. Kõige kõrgemalt kohalt on seda võib-olla kergeim teha. Ja meil ei ole tegelikult väga jäika ülemuse ja alluva struktuuri. Meil on väike maja ja katsume sõpruskonnas seda siin hoida.

Alustasite karjääri hotellinduses portjeena.

Täpselt: kõige madalamalt astmelt. Lasti ainult kohvrit tassima ja ust avama. Vahepeal tegin muud töödki, kuid ikka tõmbas tagasi klienditeeninduse ja hotelli poole. Olen olnud Ammende administraator, vastuvõtujuht ja nüüd hotellijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles